Afperser Clarence. S. opgesloten


De 19-jarige Clarence. S. is in de middag van dinsdag 7 mei door de politie van het ressort Santo Dorp aangehouden. Clarence wordt ervan verdacht een mobiele telefoontoestel van een 14-jarige scholier te hebben weggenomen. En wel kort nadat hij vroeg om die te bezichtigen.

Volgens verklaring van de scholier zat hij in een PSB lijnbus op weg naar huis. Naast hem zat een man met een fors postuur die hem vroeg als hij beltegoed had. Die man was Clarence, S. Nadat de scholier hem gezegd had niet over beltegoed te beschikken vroeg Clarence hem om zijn telefoon te bezichtigen.

Nadat de scholier de zaktelefoon aan Clarence overhandigd had zij die hem gelijk dat hij de zaktelefoon zou houden. Vervolgens haalde Clarence een mes tevoorschijn uit zijn schoudertas en drukte die tegen de buik van de scholier. Uit vrees zei de scholier niets en stapte kort daarna uit de bus. De scholier ging gelijk naar het politiebureau Santo Dorp voor het doen van aangifte. Na de aangifte nam de politie de scholier mee in de auto om het gebied af te kammen.

De scholier zag Clarence voor een winkel staan. Clarence werd vervolgens door de politie staande gehouden en gefouilleerd. Op hem is de zaktelefoon van de scholier aangetroffen en een mes. Clarence werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is deze brutale afperser achter slot en grendel gezet door de politie van Santo Dorp. De mobiele telefoon is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar in deze de scholier.

Law Enforcement News

Images may be subject to copyright.
Download our mobile apps and keep up to date with news, events, deals and search for businesses near you.

 


If you like what you read, follow us on Facebook, Twitter and Instagram to get the latest updates.

Recent Articles

August 21, 2019
Vaccines Work!

If we stop vaccination, diseases that have become uncommon will return. Vaccines are a great tool that can eliminate diseases from the map.

August 21, 2019
MOENGO FESTIVAL

De DC van Marowijne zuid-west mv.Kenya Pansa distantieert zich van alle geruchten dat het Moengo festival niet meer mag plaatsvinden in het district Marowijne.

August 21, 2019
LVV-kwekerijen versterkt met eigen composteringsruimten

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), is gestart met de uitvoering van het Inter-American Development Bank-project (IDB), waarbij de Citrusproductie in Suriname wordt versterkt.

August 21, 2019
Geen goud voor Suriname tijdens de U19 Carebaco badminton kampioenschappen
in Sports

PARAMARIBO - Suriname is er niet in geslaagd goud te veroveren tijdens het U19-Carebaco-badmintonkampioenschap. Echter, Imani Mangroe en Chaïsta Soemodipoero keren niet met lege handen terug uit Barbados.

Get noticed online!
Boost your business or products with
targeted advertisement on our platform!

Download today!

Browse Categories

more categories

New Deals

Popular Deals

View more deals

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'