Dankbetuiging PPS 29-jarig bestaan


Professional Private Security N.V., in Suriname beter bekend als PPS, viert op 10 november 2019 haar 29ste verjaardag....wij bestaan dus al bijna 30 jaar!

Het leek ons daarom een goed idee om precies 1 jaar vóór onze ‘Bigi Yari’ onze dank uit te brengen aan een ieder die heeft bijgedragen aan de groei en het tot stand komen van ons prachtig bedrijf.

 

Zonder onze huidige en oude klanten en zonder onze oude en huidige partners (zowel nationaal als internationaal), zouden wij niet kunnen zijn uitgegroeid tot de succesvolle en mooie           29-jarige die wij momenteel zijn.

Wij putten heel veel uit de ervaringen – de goede maar ook de minder goede – die wij met onze klanten en partners meemaken. Deze ervaringen gebruiken wij continu om onszelf te versterken en zodoende steeds betere en nieuwe producten en diensten te kunnen leveren en garanderen.

Als toonaangevend beveiligingsbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat vooral betrouwbaarheid, eerlijkheid, en transparantie hoog in ons vaandel moet worden gehouden. Goede beveiliging eist dit simpelweg.

Aangezien het ‘beveiligen van’ in de meeste gevallen gaat om het beveiligen van gezinnen, familieleden, personeel, en andere emotie-gerelateerde zaken, heeft PPS zich vanaf haar eerste bestaansjaar er al aan gecommitteerd om, zoals het hoort, ook voor personen en bedrijven die geen klant zijn van PPS een oogje in het zeil te houden. Dit heeft erin geresulteerd dat wij door de jaren heen grote branden, inbraken, mishandelingen, en andere ongewenste situaties zonder enige vorm van geweld konden beperken en zelfs voorkomen.

 

Wij hebben onszelf altijd gezien als een beveiligingsbedrijf dat de extra verantwoordelijkheid heeft om voor een ieder zoveel als mogelijk een extra oogje in het zeil te houden. Dit hebben wij inmiddels al bijna 30 jaar met veel toewijding en plezier gedaan en zullen wij ook de rest van ons bestaan met minstens evenveel devotie en enthousiasme blijven doen.

Hiermee geven wij invulling aan onze Core Purpose: ‘To Secure What is Valued Most’.

Een ieder heeft het recht om veilig te wonen, veilig te werken, veilig plezier te maken, en veilig over straat te gaan. Des te meer wij op elkaar letten, des te hoger de mate van veiligheid in ons land zal zijn.

 

Ter afsluiting bedanken wij hierbij een ieder die in welke vorm dan ook PPS heeft helpen uitgroeien tot het solide en veelzijdig bedrijf dat het nu is.

 

Namens het PPS Team.

Images may be subject to copyright.
Download our mobile apps and keep up to date with news, events, deals and search for businesses near you.

 


If you like what you read, follow us on Facebook, Twitter and Instagram to get the latest updates.

Recent Articles

April 05, 2020
Overheid verdient niet aan statische beveiliging thuisquarantaine
Overheid verdient niet aan statische beveiliging thuisquarantaine

De overheid vraagt geen financiële bijdrage voor het plaatsen van statische beveiliging voor repatrianten in thuisquarantaine. Dit verduidelijkt Kolonel Jerry Slijngaard, coördinator van het NCCR en lid van het Nationaal COVID-19 Managementteam ...

April 04, 2020
Overige COVID-19 patiënten in stabiele toestand
Overige COVID-19 patiënten in stabiele toestand

Suriname heeft op vrijdag 3 april 2020 zijn eerste COVID-19 overledene genoteerd. De overige COVID-19 patiënten verkeren volgens minister Antoine Elias van Volksgezondheid allemaal in stabiele toestand.

April 04, 2020
Acht verdachten aangehouden in verduistering en heling zaak
Acht verdachten aangehouden in verduistering en heling zaak

Chotelal B.(26), Kevin L.(22), Surinderkumar S.(40), Thao Yan L.(29), Mahesh R.(31), Amtiemkumar S.(26), Premish M.(32) en Jiali J.(40) zijn respectievelijk op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 maart door de politie van het bureau Uitvlugt ...

April 04, 2020
Teller COVID-19 gevallen daalt niet
Teller COVID-19 gevallen daalt niet

De teller van COVID-19 gevallen, die momenteel op 10 staat, geeft het aantal mensen aan dat in Suriname is getest op COVID-19 en positief is bevonden. Directeur van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun, legt uit dat deze teller nimmer daalt.

Get noticed online!
Boost your business or products with
targeted advertisement on our platform!

Download today!

Browse Categories

more categories

New Deals

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'