Eat Brussel 2019


Tijdens de Eat Brussel festival in Brussel/Belgie, word de Republiek Suriname op een waardige manier uitgedragen en gepromote bij de bezoekers. Velen wisten niet waar dit prachtig land ligt. Met de medewerking van de ambassade van Suriname in Brussel, konden de delegatie leden middels folders en andere informatie materiaal de mensen bewust maken van ons land. De mensen werden geinteresseerd om Suriname eens te bezoeken.

De chefkoks hebben prachtig werk verzet en veel positieve reacties ontvangen. Op dag 1 werd er pinda moksi alesi en peprewatra gekookt. Velen kenden de peprewatra niet maar vonden het een verrukkelijke soepje. Dag 2 werd Indiaas/Caribisch eten klaargemaakt. Dag 3 was er broodje pom en ala pesi moksi alesi met alles erop en eraan. En vandaag zondag 8 september de laatste dag, tevens de afsluiting van het festival wordt er gezorgd voor de Indonesische keuken, bamie en saoto soep. Gisteren, de derde dag, was de Surinaamse keuken helemaal uitverkocht.

Een veel gestelde vraag was ook, waar in Belgie vinden wij een goed Surinaams restaurant met al dit lekker eten. Helaas is er geen, hetgeen voor potentiele ondernemers leidt tot stof tot nadenken om een Surinaams restaurant daar te openen.

De opening van dit festival werd verricht door de minister president van Belgie dhr. Rudi Vervoort. Het festival is enorm groot en professioneel opgezet, waar diverse landen aan deelnemen

Food & Drinks News

Images may be subject to copyright.
Download our mobile apps and keep up to date with news, events, deals and search for businesses near you.

 


If you like what you read, follow us on Facebook, Twitter and Instagram to get the latest updates.

Recent Articles

January 24, 2020
Politie neemt lijk dat middernacht werd afgevoerd in beslag

De politie van het bureau Kwatta heeft in de vroege ochtend van dinsdag 7 januari het ontzielde lichaam van een manspersoon, na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

January 24, 2020
Bakkers Nickerie voldoen aan voorwaarden

Tijdens een verrassend bezoek hedenmorgen rond 5 uur is gebleken dat de bakkerijen van Nickerie voldoen aan de gestelde voorwaarden van voedselveiligheid.

January 24, 2020
Bespuitingswerkzaamheden Openbare Markt gestart

Zoals via een bericht eerder deze week vermeldt zouden er bespuitingswerkzaamheden worden uitgevoerd in en rondom de Openbare Markt van Nickerie.

January 24, 2020
PPS slaat nieuwe weg in met innovatief camera monitoringssysteem

Op 23 januari j.l. introduceerde PPS N.V. het PPS Remote Security Center (RSC). Deze innovatieve monitoringscentrale is nieuw voor Suriname en biedt naast mogelijkheden voor kostenbesparingen en het op maat monitoren van bedrijfsactiviteiten, ook sli

Get noticed online!
Boost your business or products with
targeted advertisement on our platform!

Download today!

Browse Categories

more categories

New Deals

Popular Deals

View more deals

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'