PPS slaat nieuwe weg in met innovatief camera monitoringssysteem


Op 23 januari j.l. introduceerde PPS N.V. het PPS Remote Security Center (RSC). Deze innovatieve monitoringscentrale is nieuw voor Suriname en biedt naast mogelijkheden voor kostenbesparingen en het op maat monitoren van bedrijfsactiviteiten, ook slimme manieren om met nieuwe technologie diefstal en schade te beperken.

Om deze nieuwe fase van het 29-jarige bedrijf in te luiden, organiseerde PPS op 23 januari een speciaal event voor haar klanten en andere genodigden. Centraal op deze avond stond de lancering van het nieuwe RSC en de drie diensten die daar onder vallen. De diensten zijn geheel nieuw voor de beveiligingssector van Suriname.

Het gaat om:

  • Remote Guard Tours
  • Video (Snapshot) Audits
  • Alarm en Video Verification

PPS-directeur Badwie Chehin is erg enthousiast over de nieuwe diensten. ‘’We hebben de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging van kantoorpanden en woningen in Suriname. Uiteindelijk zijn wij tot de conclusie gekomen dat onze nieuwe veiligheidsoplossingen goed zullen inspelen op de ‘security gaps’ die tot nu toe niet adekwaat genoeg gedekt konden worden door de in Suriname gebruikelijke veiligheidsoplossingen. Gebleken is dat veel grote internationale bedrijven, zoals G4S International en Securitas deze systemen ook gebruiken. De kern van het nieuwe systeem zit in een betere monitoring door het gebruik van bestaande camera-installaties, waardoor een effectievere respons mogelijk is en de kosten voor de klant lager kunnen worden’’, aldus Chehin.

Als leider in de beveiligingsbranche ziet PPS het als haar taak om de Surinaamse samenleving te ondersteunen in het creëren van veiligheid en rust die nodig zijn voor duurzame groei en ontwikkeling. Het blijven zoeken naar innovatieve beveiligingsoplossingen staat daarom hoog op de agenda van het bedrijf.

Badwie Chehin, die op 1 juli vorig jaar het roer heeft overgenomen van zijn vader Marcel Chehin die sinds de oprichting van het bedrijf op 20 november 1990 de leiding had, ziet een mooie toekomst voor PPS N.V. “Het bedrijf zit van oudsher heel goed in elkaar, er is een stevig fundament. Aan de andere kant betekent dat niet dat je gaat stilzitten, maar je blijft verbeteren en werken aan de organisatiestructuur zodat je de dienstverlening kan aanpassen aan de tijd en steeds verder kan professionaliseren.”

Business & Finance General Information & Awareness Press Releases

Images may be subject to copyright.
Download our mobile apps and keep up to date with news, events, deals and search for businesses near you.

 


If you like what you read, follow us on Facebook, Twitter and Instagram to get the latest updates.

Recent Articles

February 26, 2020
Bekendmaking: Holi dag

Dit jaar valt de Holi dag op Dinsdag 10 maart 2020. Deze dag is gelijkgesteld met de zondag.

February 26, 2020
Suriname bereidt zich voor op EITI-validatie

In verband met de opkomst zijnde EITI- validatie, heeft de Multi Stakeholders Group (MSG) in samenwerking met het Nationaal Secretariaat van de EITI in Suriname een Self Assessment Workshop gehouden.

February 26, 2020
Onkruid beheersing bij kool aanplant

Op het terrein van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij, LVV aan de Letitia Vriesdelaan bevinden zich ook plantenkassen. In deze plantenkassen worden verschillende soorten groentegewassen geteeld. In één van de kassen zijn er ...

February 24, 2020
Voorbereidingsmaatregelen COVID-19 in volle gang

Het 2019 Novel Corona Virus (2019nCoV), de nu geheten COVID-19 en voor het eerst waargenomen in China, maakt deel uit van een grote familie van Coronavirussen waarvan bekend is dat deze ziekten veroorzaken, variërend van verkoudheid tot meer ...

Get noticed online!
Boost your business or products with
targeted advertisement on our platform!

Download today!

Browse Categories

more categories

New Deals

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'