This week we'll EXPLORE: Intersnap Photo, Video & Advertising

Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring is Intersnap Photo, Video & Advertising een gevestigd bedrijf in Suriname. Al vanaf de jaren’80 vindt u onze studio aan de Hoogestraat in Paramaribo en sinds een aantal jaren zijn we ook te vinden in Lelydorp aan de Indira Gandhiweg. Een goed verhaal kan alleen vertelt worden wanneer alle elementen kloppen en op hun plaats vallen. Daarom geloven wij er in dat ieder beeld, foto of video, van hoge kwaliteit moet zijn, zodat niks afleidt van de boodschap.

Intersnap doet dit door de nieuwste foto- en videotechnieken te combineren met een enthousiast en creatief team van uitvoerders. Op deze manier vertellen we authentieke en persoonlijke verhalen, waarin u zich als klant herkent, een goed gevoel van krijgt of geïnspireerd door raakt. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige kwaliteit video’s en foto's voor kleine en grote bedrijven, evenementen en personen.

Wij houden ons bezig met het gehele productieproces vanaf het eerste concept tot het uiteindelijke product. Samen met u gaan we op zoek naar de beste aanpak zodat u uw doelgroep zo effectief mogelijk kunt bereiken. Naast onze main focus op video en fotografie kunt u bij ons ook terecht voor livestreaming, het huren van een photobooth of online videomarketing. Deze combinatie aan diensten stelt ons in staat om bedrijven en personen een gestroomlijnde 360° oplossing aan te bieden voor alle benodigde media.

Bekijk Intersnap haar locaties.

Browse Categories

more categories

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'