Advertisement

Psychogoed Blogs - Leuke, informatieve artikelen over opvoeden

18 April, 2019

Psychogoed Blogs - Leuke, informatieve artikelen over opvoeden

Denken in mogelijkheden en uitgaan van sterke kanten van ouders en kinderen. Dat vind ik belangrijk!

Mijn naam is Rian Meddens. Ik ben orthopedagoog en werk graag met kinderen, ouders en gezinnen. Mijn passie ligt bij het vinden van een passende oplossing voor een gezin vanuit een veilige en positieve sfeer. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de kwaliteiten binnen een gezin, zodat deze sterke kanten gebruikt kunnen worden om met moeilijke situaties om te gaan. Met mijn ruime ervaring met kinderen en gezinnen help ik je graag!

Van jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik geniet elke dag weer van de onbevangenheid en oprechtheid van kinderen. Tijdens mijn werk ontdekte ik dat ik ook het werken met ouders erg leuk vind. Na het behalen van mijn HBO diploma Sociaal pedagogische hulpverlening wilde ik me graag verder verdiepen in de ontwikkeling van kinderen. Ik heb de master Orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit van Utrecht en in 2015 heb ik de postmaster opleiding tot Orthopedagoog Generalist afgerond aan de Universiteit Leiden. Ik heb ruime werkervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg (Basis GGZ). Hier heb ik gewerkt met kinderen met ontwikkelingsstoornissen, gezinnen in moeilijke periodes en met ouders met opvoedvragen. In behandelingen en therapieën werk ik vanuit een oplossingsgericht kader aangevuld met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, EMDR (trauma-behandeling) en systeemtherapie. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar ouders, samen de situatie te onderzoeken en vervolgens samen te zoeken naar passende mogelijkheden en oplossingen vanuit een betrokken, positieve en veilige sfeer.

In 2016 heb ik Psychogoed opgericht. Psychogoed biedt online hulp voor ouders. Zo kan ik laagdrempelige en flexibele hulp bieden, afgestemd op iedere unieke gezinssituatie.

Zelf heb ik 2 jonge zoontjes en ben dus ook volop aan het opvoeden. Na al mijn jaren werkervaring, ervaar ik nu ook hoe het is om moeder te zijn. En dat geeft een extra dimensie aan mijn werk! Ik geniet er volop van. Ik vind het heel leuk om alle stappen in de ontwikkeling van m’n zoontjes te zien. Ondanks ik in theorie alles weet over opvoeden ervaar ik nu dat opvoeden in de praktijk een hele uitdaging kan zijn. Ik gebruik veel principes van het oplossingsgericht opvoeden en ik vind het super gaaf om nu zelf elke dag te ervaren hoe goed dat werkt!

Als Orthopedagoog Generalist ben ik geregistreerd bij de NVO (Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen) en hanteert de en beroepscode van de NVO.

Ga verder naar de blogs


This week we'll EXPLORE: Tio Boto Eco Lodge

23 March, 2019

This week we'll EXPLORE: Tio Boto Eco Lodge

Oe Sa Ko Dow ... dit betekent Welkom.

Tio Boto Eco Lodge is een klein, charmant en gezellig eco ressort midden in het binnenland van Suriname. Ons lodge ligt op 3.5 uur varen vanaf Atjoni aan de Boven Suriname rivier. Vanuit Paramaribo naar Atjoni is het 3 uurtjes rijden.

Tio Boto Eco Lodge bevindt zich in het gebied van de marrons namelijk de Saramaccaners. Deze groep hebben een natuur cultuur, ze leven overwegend in kleine dorpen langs de rivier. Op het terrein staan 6 authentieke hutten met bedden en natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om te slapen in een hangmat.

Tio Boto kunt u zo authentiek beleven als u zelf wil. Puur en ongerept!

U krijgt een goed beeld van de leefwijze van onze binneland bewoners die nog in dorpsverband leven. Actief deelnemen aan de tocht naar de Ananas berg, waar u nog wilde ananassen kunt zien is een bijzondere ervaring. Ervaar een bovennatuurlijke rust en energie wanneer u een bezoek brengt aan de machtige Tapawatravallen! Ga mee met onze ervaren bootsman op een spannend avontuur om ‘s avonds in een korjaal te varen op de Boven Suriname rivier en de reptielen (Kaaimannen) te spotten. Echte avonturiers kunnen er vissen en zelf aan een kampvuur hun eten bereiden!

Bekijk Tio Boto haar profiel pagina en plaats uw reservering!


This week we'll EXPLORE: WFM Fitness Programma

16 March, 2019

This week we'll EXPLORE: WFM Fitness Programma

Ons training programma is voor mensen die een gezonde levens stijl op na willen houden en hun conditie willen opbouwen met als bonus de extra pondjes kwijt te raken. We trainen op de Ma, Woe en Vrijdag te Kennedy Stichting, Bootcamp Style. We doen alle trainingen met bodyweight ,dus geen gewichten en apparaten.

Het zijn aerobic oefeningen en we bouwen het langzaam op. We wegen je en monitoren je progressie. We nemen ook een before and  after foto. Je word deel van een community dat de beste versie van zichzelf wil worden. De tijden zijn meestal tussen 5:00 pm en 8:00 pm. We trainen ook al regent het, tijdens sneeuw val , orkanen en vulkaanuitbarstingen en ook op jaardagen en feestdagen.

Het kost 200 SRD per maand en duurt 2 maanden. Jje mag ook de page volgen @warriorfitmovement dan heb je een beeld van hoe het er aan toe gaat.

Locatie trainingen
De trainingen worden gegeven aan de gemenelands weg bij STG Kennedy achter Drukkerij Leo Victor.

De filosofie van ons Trainingsprogramma. We helpen iedereen, en het is geen competitie het is een programma gebasseerd op liefde voor je medemens en om jezelf beter te maken als persoon met als fundament fysiek trainen. We geloven sterk dat als je je gezond voelt en lekker in je vel zit, je ook zelfverzekerder voelt. Dat zal dan ook in alle facetten van je leven een positieve impact hebben.

Join us now ....We Are Warriors!

 

Related Information


Advertisement

Recent Articles more articles

Leer je kind de groeimindset!

Leer je kind de groeimindset!

in Did you know ...?, Family, Education

Is je zoon of dochter onzeker? Of perfectionistisch?

April 18, 2019 By Oplossingsgericht Opvoeden

Opening productie- en trainingsstation B4 Management & advies met ondersteuning IFS project

Opening productie- en trainingsstation B4 Management & advies met ondersteuning IFS project

in News, General

Met de overheidsinvestering, dat via het Pilot Project Innovation for Firms in Suriname (IFS-Project) loopt en uitgevoerd wordt door het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T), heeft het innovatief agro-productie bedrijf ...

April 18, 2019 By MIN HI&T

Secretaresses SZF in de bloemetjes gelegd

Secretaresses SZF in de bloemetjes gelegd

in News, General

Vandaag werden de secretaresses van het SZF i.v.m. dag van de secretaresse in de bloemetjes gelegd. Onderstaand enkele indrukken.

April 18, 2019 By Stichting Staatsziekenfonds

Advertisement

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'